Melodifestivalen

Har nyss kommit hem från Sandra. Haha fan vilken rolig kväll.. Tror Sandra smsade upp alla sina pengar på H.E.A.T eller? XD. Själv röstade jag på Sarah Dawn Finer med sin braiga låt Moving on. Höll på att dö för jag trodde att Carolina af Ugglas vann men som tur var vann Malena Ernman med låten La Voix som ni kanske vet ;). Mamma hade nog varit glad nu för hon vann, för jag tror mamma skulle älskat den låten. Förra året tror jag det var? så var det en annan låt med lite opera i och hon tyckte att den var stört skön och lyssnade på den hela tiden. Så jag är glad för mammas skull att den låten vann! Visst, jag tyckte den var bra jag med men jag hade hoppats på Sarah >< Men hon är fortfarande en vinnare för mig och jag gillar henne som person. Hon verkar var så himla glad och trevlig, vacker är hon dessutom med :)
hoppas jag får träffa henne nån gång :D

Gick sen hem från Sandra direkt efter. Skit rädd vart jag när jag gick där på vägen, det kom en bil och tvärnitade när jag gick förbi och jag trodde att dom skulle vända och dra in mig i bilen eller vad som helst så jag blev alldeles stel. Men då visade det sig att som skulle svänga in där vid huset alldeles breve. Dom hade nog missat infarten x)

Ska sova snart tror jag, är så jävla trött. Jag får väl inte sova ut imorgon heller eftersom barnen vaknar tidigt och dom vill nog leva rövarn imorgon med i guess (suck). Jag hoppas på ett lika fint väder som det var idag imorgon. Tänkte kanske ta mig en runda runt Gnarp, det var ett tag sen det. Jag och Amanda som hade bestämt dagar och så när vi skulle ut och gå haha men ingenting har blivit x)

Det här är nog mitt längsta inlägg tror jag XD. Hahah men godnatt allt folk.
/ Jessica

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0