Vikbilder

Faktiskt så var det en ganska god lunch idag, det var någon stark korv och pasta :). Efter lunchen så fick vi gå till bibblan och låna en bok. Jag lånade Robin Hood, för jag ska sen skriva om författaren och så sen. Men det gick inte så bra för mig när jag skulle låna. Min adress, mitt namn och allt var borta så jag fick ett nytt kort och gjorde så att dom flesta kom försent till lektion (A). Men jag har ingen susning om vad det handlar om s:.
Efter vi läst lite i boken och så hade vi No. Jag och Sandra som redan var klar med våra uppgifter satte oss och målade vikgubbe. HAhahah gud vad ful dom blev! Bilderna kommer sen i nästa inlägg, Sandra ska lägga över dom och skicka till mig men hennes msn krånglar så det får nog ta sin lilla tid och jag får så snällt sitta och vänta om jag ska ha dom ;)
Idag har jag inte alls gjort så mkt, mest glott på tv (Svampbob). Hahaha såg ett nytt avsnitt och det är nog fan det bästa av dom alla.

Här kommer en söt bild på Sandra och även jag finns med på bilden..
Sandra, you know I love you!
Jag och Sandra

Just det, nu är det ju dax för resan till Tyskland. Jag som velat åkt med och så lär förståss inte få eller kunna åka med eftersom det är samma månad som jag åker till Spanien och Annmarie lär nog säga nej. Så jag frågar inte ens.. :<

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0