hos malin

Sitter här hemma hos Malin Jönsson hur övertrötta som helst. Jag ska sova hos henne inatt. Jag, Malin Jönsson och Malin Lindmark var ute och gick en bit och sen hamnade vi på shell som Malin och Malin köpte en varsinn dricka och korv,  jag köpte nå annat. Vi gick sedan hem till Malin Jönssons pappa och spelade Guitar Hero/Trummor och sjöng Singstar. Hahaha, vi hade så högt ljud så pappa och Helena hörde ända ut några meter från huset. Sedan så satte vi oss och åt lite rostat bröd och Malin och Malin hade smörkrig eller vad vi ska kalla det.. x). Sen efter vi fikat klart och så gick vi hem till Malin Jönssons mamma och Malin Lindmark gick hem. 

Just nu är jag hur jävla trött som helst och Malin ligger bara och pruttar helatiden x). Hahah nee men hon ligger och kollar på Cold case medans jag kollar lite och skriver blogg :)

Jag åker till stan imorgon med. Jag har varit i stan varje dag nu sen jag kom hit till Brunflo, men imorgon måste jag fixa passbilden och så. Jag kommer se förjävlig ut eftersom jag kommer inte hinna fixa håret imorgon så jag ska bara ha uppsatt och bara nå påkletat smink om jag hinner eller orkar häva på. Jag måse köpte hårspännen imorgon med kom jag på nu. Jag har fan inga alls s:

Nu har jag inte så mkt att skriva längre men jag bloggar mer imorgon.. eller rättare sagt, senare idag. För det är ju trots allt efter 12 ;p.

Godnatt och simma lungt!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0