Lazy Saturday

Igår kväll hade jag en jätte trevlig kväll hemma hos Sandra tillsammans med Amanda, Sania och Karro. Det bjöds på en drink, trerätters och en del skratt. Allt vad vi gjorde tänker jag inte gå in på, men kul hade vi.
Jag somnade strax efter 1 igår natt och vaknade vid 8 imorse då jag var tvungen att kliva upp och säga åt Andreas att stänga dörren till sig eftersom han grävde i sin legolåda vilket inte brukar låta så trevligt. Vaknade vid 10 igen av att han satt utanför mitt rum och gjorde ljudeffekter så jag fick kliva upp och be honom vara tyst. Somnade om igen och vaknade vid strax över 1. Kändes skönt att kunna sova så länge eftersom jag typ bara hade sovit 9 timmar sammanlagt på 3 dygn.

Idag har jag gjort absoluuut ingenting. Borde ha pluggat men har lyckats skjutit fram det tills imorgon. Jag har bara känt för att ligga i sängen och göra absolut ingenting, förutom att kolla på One Tree Hill då. Skönt med såna dagar, att bara hoppa in i sparkdräkten sin och lata i sängen.

Förresten, igår visade min lärare Niklas ett program som jag kunde ladda ner och rensa bort allt skit som döljt sig någonstans på min dator. Alltså, sådant som tar upp all plats som jag inte ser. Jag gjorde det och lät den rensa, den tog bort så pass mycket att jag hade mycket mer än halva minnet kvar. Jag som typ hade 3 GB kvar. Min dator går så himla snabbt nu alltså? Ska nästan rensa sådär en gång i veckan!

Här kommer det någon bild från igår kväll.






Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Moster

Åh vad hette det programmet?



Låter som en supermysig kväll! <3

2012-05-17 @ 16:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0