Dödstrött och frustrerad

Jag har endast sovit typ 2,5 timmar(?) på snart två dygn. Jag har försökt plugga matte men jag förstår fan inte ett skit av det. Jag blir bara så jävla frustrerad. Det absolut sista provet i min mattekurs ska ju såklart vara så sjukt jävla svårt och obegripligt. Tackar Linn för att hon sitter och hjälper mig så gott hon kan via sms och förklarar. ♥

I natt hade jag så jävla roligt! Klockan 4 kom jag och Malin hem till henne efter att vi hade varit på Olearys. Vi fick ta en taxi eftersom vi missade sista bussen hem. När vi hade kommit hem så var inte våran tanke att gå och lägga oss inte, nä vi bestämde oss för att fortsätta med festligheterna samt sjunga en massa singstar resten av natten.

Jag vet inte riktigt om jag ska berätta hur allt gick till och hur allt slutade. Jag minns i princip ingenting av slutet, men jag antar att jag och Malin tillslut somnade vid 7 tiden. Jag vaknade sedan upp sittandes på toalettgolvet lutandes mot väggen vid typ 8-9 tiden ungefär, gick då och lade mig i sängen och somnade om. Malin hade somnat inne i gästrummet i soffan där av någon konstig anledning men hade sedan vaknat och lagt sig i sängen hon också. 

Vi  vaknade upp vid halv 11 för vi skulle in till stan. Malin upptäckte en massa inspelningar från igår också. Spelade in när vi sitter och pratar och när hon sjunger en Disney låt för mig. Alltså det är så sjukt äckligt, för varken jag eller Malin kommer ihåg det där. Malin har lovat att jag får lägga upp hennes Dinsey-låt som hon sjöng för mig, så den kommer lite senare. ;-)
Hon filmade oss också när vi sjunger singstar så fint, men det kommer absolut INTE upp här. HEHE.

Nä men jag köpte mig ju en ny dator idag jag. En fin rosa/vit Samsung blev det. Hoppas den är så bra som jag har läst om den på Internet. Köpte den på Elgiganten ute i Lillänge, vi missade ganska precis stadsbussen in mot stan så vi bestämde oss för att gå in eftersom vi annars skulle få sitta och vänta i en timma på nästa. Det tog ju typ en timma för oss att gå in till stan också. Väl inne i stan köpte vi oss en macka och satte oss ute i solen i väntan på att bussen skulle gå hem.

Nu snart ska jag ta och lägga mig och sova. Åker ju hem imorgon vilket är lika tråkigt varje gång, men nästa gång jag kommer hit så har jag tagit studenten? alltså det är mindre än två veckor tills dess. DET ÄR JU SJUKT?!

Jaaaaaaaaaaaaaa nu säger jag godnatt!



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Linn

Hoppas du har fått sova o att det löste sig lite iallafall. Det där kommer du att klara vännen! Så är det bara, så som du har kämpat kan det inte bli något annat. Håller tummarna för dig! <3

2012-05-27 @ 13:32:37
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0