Jag är lyckligare nu

Åh, är så himla lycklig just nu! Jag och Zoofie gick iväg och pratade med vår handledare som vi har haft i projektarbetet om betyget, och jag som hade förväntat mig ett G blev fullt överraskad när han sa att vi hade fått MVG. Det känns så himla underbart bra!

Just nu sitter jag bara på skolan och gör inte ett dugg. Ska ha mentortid snart och vi ska öva mer på studentsången. Haha kan den inte ja? Men får öva stenhårt på den för nästa vecka på fredag ska vi då allt sjunga den så fint på torget.
Efter lunch har jag religion och efter det slutar jag. Jag ska hänga med Zoofie hem en stund tills vi sedan ska vidare hem till Ida för att grilla med tjejerna i klassen. Det kommer bli riktigt mysigt. Måste köpa något som jag ska grilla också dock, men jag vet inte vad? Jag kan inte sånt där jag e. Jag kanske ska gå till närmaste hästhage och hämta en häst och lägga på grillen? tror det skulle bli gott ja. Ah, vi får se hur jag gör och vad det blir. Kanske hittar mig en god korv också som jag kan grilla. :-)))





Vi är bäst Zoofie! ♥


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

Bäst i hela världen, Jecka! :D

Hahah men häst låter gott. Kan vi dela eller vill du ha hela själv? ^^

2012-05-29 @ 10:31:24
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0