Innan himlen klarnar, måste allt nog först bli mörkare

Just nu sitter jag på mitt rum i Gnarp efter att ha varit på resande fot i 3 och en halv timma från Brunflo. Känns inte dirket roligt att åka därifrån, men men, måste ju.

Igår följde jag med ut igen och hade en förjävla rolig kväll ändå måste jag säga! Lämnade mammas ringar hemma (ehehe) och körde på vatten hela kvällen. Det var så sjukt mycket folk ute att man inte kunde gå någonstans. Alltså det var en sådan jävla trängsel att man stod inklämd och tog sig ingen stans. Man var verkligen tvungen att tackla ner allihopa som kom och skulle försöka ta sig förbi själv.

Jag skulle till baren och beställa vatten och får ett glas med ljummet vatten utan is. Så jag frågar om jag kunde få is i också.
Han i baren: då måste du betala för det......... närå, här har du *lägger ner en stor fet isklump som inte ens fick plats, i glaset och går där ifrån*
Man ba: ....wtf????

När det stängde så gick jag, Malin och Malin till Kebab City och tryckte i oss kebab innan vi åkte hem. Det var så fruktansvärt gott att jag skulle kunna äta en kebabrulle idag med. Är så himla sugen på det nu!

Nu ska jag ta och ställa mig i duschen ett tag och sedan kanske ta något att fika. Ska upp tidigt i morgon för att besöka folktandvården i Hudik.

Hejdå!


Jag innan utgång!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0