Ska jag eller ska jag inte?

Borde verkligen plugga just nu men jag har så himla ont i huvudet och jag somnar snart i vilken sekund som helst. Jag har haft ont i huvudet sedan igår kväll. Det verkligen spränger. Jävla stress. Hela den här veckan har vi en massa grejjer som måste redovisas eller lämnas in. Varje dag har det varit något.

Det här är allt som måste göras/har gjort i veckan:

√ Intervjua ett litet företag
• Redovisa intervjuen
√ Göra klart hela min hemsida samt skriva en dokumentation om den.
• Göra ett prov som kommer att avgöra hela mitt slutbetyg i Engelska B
• Svenska uppgift
• Hålla mitt tal
• Uppsats då jag ska skriva ett eget träningsprogram och motivera och blablabla...

Det är säkert något mer som jag har glömt. Kan säga er att det finns verkligen ingen annan människa på hela jordklotet som längtar efter sommarlovet lika mycket som jag gör. Alltså det går verkligen inte att beskriva hur mycket jag verkligen längtar! Ända sedan den dagen vi började i skolan har jag längtat som en tok tills sommarlovsdagen är kommen. Men snart så, snart äntligen är det fan lov! Har knappt två riktiga veckor kvar i skolan. Sick!

Hur som helst så funderar jag på om jag verkligen ska gå till dansen ikväll. Måste ju träna inför lördag då vi ska ha uppvisning på Gnarps dagen. Vet inte om jag orkar och det spöregnar ute. Men hade ju varit rätt bra att veta vilka danser vi ska dansa på lördag. Ser faktiskt inte fram emot det. Känns jätte hemskt när man ska dansa inför hela Gnarp typ. Känns som om att jag aldrig mer kommer att kunna gå utanför dörren något mer utan en papperspåse på huvudet.

Men nåväl. Måste ta och fortsätta plugga. Ska bre över mig täcket för det är verkligen jätte kallt här. Mina fötter är som istappar. Ha det bra! Puss.

Hade inte det här varit skönt nu eller?



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0