We never quit, we never rest on the school

Tjenare mannen! Just nu sitter och degar i soffan på skolan i väntan på att vi ska börja. Är sjukt trött men jag tror inte jag går så länge idag. Ska ha engelska prov idag egentligen, men jag fick skjuta på det tills imorgon istället så jag kunde få en dag extra. Låg hela kvällen igår typ och pluggade, så lite sitter väl... hoppas jag. Sedan har jag meko, men jag tror nog vi kommer att få jobba på valfri ort. Ska göra en affisch bara i photoshop, så det kan jag ju lika gärna göra hemma.

Jag måste göra en packlista och planera vad jag ska ha med mig för kläder på lördag till Nyköping. Jag kommer väl göra som alltid annars, att plocka med mig hela garderoben men ändå använda samma kläder som jag kom i och ett annat ombyte. Händer ju hela tiden jag åker sådär. Men det är för att jag inte kan bestämma mig vad jag ska ha på mig, och jag tycker att det kan vara bra med ett extra ifall jag skulle råka skita ner, svettas sönder eller om jag skulle växa ur något. Ja, får ta tag i det där när jag kommer hem.

För övrigt mår jag sådär. Är cp trött, hungrig, ont i magen och ont i huvudet. Men med lite musik och softing on the soffa is doing it bättre. Sa jag att jag hade engelska prov imorgon?

Näe, nu ska jag sluta tråka ut er och göra någon nytta istället - kolla på youtubeklipp och skratta lite.

Mosters gohjärtan, jag saknar er! ♥


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ABSOLUTEELIN

ja det får bli nått sånt, annars blir det nog inte nått innan sommarlovet :( <3

2011-05-05 @ 08:37:34
URL: http://elinsofieulander.blogg.se/
Postat av: Ebba

Oerhört söt bebis!

2011-05-05 @ 15:13:12
URL: http://stylebyebba.devote.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej :) Nu är vinnaren av den valfri one piecen utsedd. Vinnaren har blivit mailad + länkad i inlägget där ni anmälde er till att täva.. Det hittar ni på KATEGORIER > TÄVLINGAR!! sen är det bara att bläddra tillbaka till inlägget! Tack för att du deltog :)



Nu har jag startat en ny tävling där du kan vinna valfritt märkesplagg/produkt från märken som louis vuitton, ed hardy, gucci, converse osv. Klicka på länken här under för att komma till tävlingen! :

http://vadfanskajagheta.se/2011/may/vinn-valfri-markesproduktplagg.html#comment

2011-05-05 @ 16:10:13
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0