Bättre än väntat

Tjena! Idag är en riktigt härlig dag. For in till Sundsvall så jag var vid skolan strax innan 12 idag. Satt där och kikade på datorn tillsammans med Amanda tills klockan blev halv 2, för då var det dags för mig att hålla tal. Var lite nervös i början men tillslut släppte det och jag bara körde och rockade loss. Efter talet sade han att jag hade ett säkert VG men han skulle kolla lite mer i betygsmatriserna igen och se om det även kunde bli något högre. Men tyvärr blev det inte högre än så. Men jag är super duper nöjd med ett VG i alla fall. Hoho! Sedan tog jag bussen hem vid 20 över 2.

Ja, nu har jag inget mer plugg på fleeeera veckor. Det känns så himla skönt! Tror jag firar det med en liten springtur sedan efter att jag har smält middagen lite. Några avsnitt med One Tree Hill måste avverkas också!
Förresten, blev lite ändrade planer imorgon. Måste ändå åka in för att gå på en lektion, mediekommunikationen. Så jag får åka in vid 11 imorgon igen. Men det går bra. Ska passa på att kolla lite på stan också.

Nej, nu väntar min hunk Lucas Scott (Chad Michael Murray) och hans gäng. Puss!



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Linn

Bästaste du!! <3

2011-05-30 @ 20:27:25
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0