Tisdag

Tjena gullon! Idag är jag i skolan vilket jag inte var igår. Hade fullt upp med mitt historiaprov som ska in i morgon så jag hade varken tid, lust eller något att blogga om. Än är jag inte riktigt klar med mitt prov, men det fixar jag ikväll. Har även fram tills imorgon natt på mig.

Vill också säga att mitt nya balsam som jag köpte inte var så bra som jag hade trott. Testade en annan variant i samma märke som jag brukar köpa, men detta får mitt hår att kännas jätte fett. Jag har sköljt ur håret riktigt ordentligt. Det ser inte direkt fett ut, men det känns inte fräscht! Skulle också försöka använda min volymmaster tång så jag slipper se ut som en typiskt häst-tjej, men inte gav den någon skillnad heller. Så idag känner jag mig som om att jag precis har kommit ut från ett rum där det bara osar en massa fett och grejer.

Idag består min dag utav Grafisk kommunikation B, Mediekommunikation och till sist Webbdesign då vi ska redovisa våran hemsida. Ska väl gå bra. Den absolut allra sista gången i hela mitt liv jag kommer att gå på en webbdesignslektion. Åh fy fariken vad jag ogillar det där ämnet!

Hade ju liksom prov i det här: Är så himla glad över att jag klarade det!



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0