Summer, all was golden in the sky

Blir ett tråkigt inlägg eftersom det inte har hänt något speciellt idag. Har bara pluggat och sedan legat och försökt tagit det lugnt tills mina kramper försvann lite. Det blev ju bara värre sedan efter jag hade skrivit inlägget. Bra nära att mina tårar skulle komma där. Men det har försvunnit nu och jag känner bara av lite just nu. Hoppas det inte kommer tillbaka inatt bara.

Imorgon kommer det bli en jobbig dag i skolan. Börjar 10 och har lunch 11. Sedan börjar inte min lektion fören halv 2 och då har jag prov. Hoppas jag hinner bli klar tidigt så jag hinner med 20 över2 bussen. Annars blir jag ledsen i ögat. Men sedan är det helg! Ska då bara öva in mitt tal hur mycket som helst och jag hoppas jag får med mig fröken Olivia ut på en liten promenix runt Gnarp också. Länge sedan sist vi umgicks, så vi har ju en hel del att prata om. :-D
Jag ska också försöka hinna ut på en liten springtur imorgon. Hade ju tänkt att göra det idag men jag hade för ont så jag orkade inte. Men nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt med One Tree Hill. Har börjat kolla om på alla säsonger eftersom jag såg sista avsnittet i säsong 8 förra veckan... Och nästa avsnitt, dvs. säsong 9 kommer att komma i januari. Vill inte längta så jag försöker glömma bort det tills då. Vill inte ha någon orsak till att längta till en blöt, mörk, kall, jobbig och hemsk vinter. Nej, fy fan!

Kikade in på Topshop.se och fick syn på denna gräddtårta. Gick på £50.00. Så det är bara att glömma den..



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0