5 September

Hej alla fans!

Internet är tillbaka hemma. WOHO! Kom alldeles för en stund sedan hem från en rätt så skön skoldag. Började med Naturkunskap A då vi tittade på en film om Big Bang. Sedan skulle vi börja på att svara på en massa frågor. När lektionen var slut hade jag och Julia håltimma. Julia började att sjunga på "Don't go breaking my heart" när vi satt och väntade på att de andra skulle sluta så vi kunde gå på lunch. Sedan dess har jag haft den där låten på hjärnan. Haha måste lyssna på en massa andra låtar nu så den försvinner!
Efter lunchen hade vi Multimedia A och jag och Julia skrev klart våran berättelse. Hahah så kul! Kommer dö när vi står där framme och ska läsa upp den och visa bilderna till.

Just nu ligger jag och väntar på att maten ska bli klar. Slängde på mig myskläderna också så jag ska bara ta och mysa i sängen resten av dagen. Är tröttens så jag känner inte för att göra något annat heller. Måste fortsätta med frågorna om Big Band också, men det skjuter jag upp fram tills ikväll för först så ska jag titta på äta och sedan titta på något Family Guy avsnitt.

Ritade denna bild idag på en sån där tablet platta idag. Är den inte fin då?

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0