MÅNDAG

Ligger i min säng och har sjukt ont i magen. Har just ätit middag och jag åt nog alldeles för mycket... Hoppas att det försvinner snart, för snart ska jag äntligen få testa på Zumba. Fan vad kul! Har alltid velat testa det och nu ska det börja i Gnarp ikväll klockan 6. Jag kommer att sluta jazzdansen eftersom jag bland annat vill ha mer träning och det blir mycket mer träning i Zumban. Ska se om jag kan  börja på ett gym i vinter också om jag hittar något bra och billigt i Sundsvall. Funderade på Golds ett tag, men fick höra att man bara får träna där en gång i veckan för 300 kr i månaden. Är det värt det? Skulle ju kunna träna på torsdagar då jag slutar 11 faktiskt. Hm, måste fundera på't.

Idag har det varit en bra dag. Började dagen med Naturkunskap A vilket faktiskt inte var så kul. Satt och lyssnade på när min lärare pratade om.. öh.. vad var det nu hon faktiskt pratade om? Var det istiden eftersom vi tittade på en film om det sedan? Gud... Mitt minne är verkligen sämst! :o
Sedan hade jag, Julia och Zoofie håltimma från halv 10 till 12. Då började Multimedia A och vi skulle redovisa våran berättelse. Haha gick ju as bra! Tycker att det går så mycket bättre nu att stå där framme och prata. Jag som seriöst bara ville dö när jag stod där framme förut, även om det bara är inför mina kompisar. Kanske scenskräcken börjar försvinna nu? Eller okej, visst, jag blir ju jävligt nervös ändå, men det är inte lika hemskt. Skönt!
När vi alla hade redovisat klart så slutade vi, vilket var skönt! Satte mig och påbörjade att skriva ett/en (?) spelanalys om Mulle Meck bygger bilar. Måste köpa det spelet sedan när jag får pengar. Älskar det. Och Pettson och Findus i Mucklornas värld. Spelade det jämt när jag var mindre. Underbara spel! - Hehehe vadå 8 år?

Naep, nu ska jag ta och titta på ett avsnitt med OC innan jag ska tralla iväg och dansa Zumba. Ha det fint!







Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0