På bussen hem...

Ja nu sitter jag på bussen till Gnarp igen. Helgen har ju gått så otroligt fort! For in till stan med momma igår, vi fikade och kollade lite i affärer. Fick med mig en concealer och torrschampo hem. När vi kom hem så gick jag och mötte Malin för att sedan gå på Ica och köpa mumma. Vi gick ner till momma igen och pratade och skrattade. Efter en stund gick vi till pappa och var där en stund. Gosade sönder Kickan och Killen gjorde jag med. :-)
Blev så himla trött vid 10 tiden att jag nästan satt och pratade i sömnen. När klockan blev 11 orkade jag inte mer och ville bara hem och sova. Helt sjukt hur trött jag var.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid halv 9 tiden men lyckades somna om igen och vaknade vid 11 igen. Halv 12 klev jag upp och åt frukost och sedan packade jag ihop mina grejer och vid 10 över 1 gick jag upp till bussen. Och nu sitter jag här och har alldeles snart kommit till Pilgrimstad, tror jag om vi inte redan har varit där då. Har inte riktigt haft koll.

När jag kommer hem så kommer jag inte att ha internet. Buhu. Har varit utan sedan i torsdags, men AnnMarie har skickat efter ett nytt så det kommer imorgon.

Nä, ska ta och titta på några Family Guy avsnitt nu så tiden går snabbare. Ma råkes!

Min lilla gosepojk!


Min lilla gosetjej!



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: veronica

HAHAHAHAHHA titta på bilden med Killen, HAHAHAHAHA det är en fot där

2011-09-10 @ 13:36:53
URL: http://veronicapotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0