Svett-Jessica pluggar matte

Åh herre gud vad Zumban var rolig! Vi rörde på oss och dansade hela tiden i en timma. Tror aldrig att jag har varit sådär svettig någon gång ever. Det till och med rann svett på mina armar. Helt sjukt! Det här är något som jag definitivt ska fortsätta med. Rörde på hela kroppen nästan hela tiden. Men det var då riktigt skönt att ta mig en dusch sedan. Var så törstig att jag till och med tog med mig vattenflaskan in i duschen. Hihi.

Just nu har jag tagit en liten paus i mitt mattepluggande. Glömde min miniräknare på skolan såklart, så jag kan inte räkna kvadratrötter och sånt nu. Min miniräknare har ett inbyggt program så man behöver bara trycka på en knapp. Blir ju lite svårt att räkna ut 2,24 upphöjt i 2 i huvudet. Speciellt om man heter Jessica Engström som går i 3e-ring och som fortfarande läser matte a. ;-)
Nej men det är bara att läsa instruktionerna om och om igen så man vet hur man ska räkna. Har ju prov imorgon 10 över 3. Har hål från 11 tills dess. Men snart är jag klar med matten, fan vad skönt!

Förresten, såhär bra gick det på redovisningen vi hade idag på Multimedian:



Nä, ska nu ta och stänga min mattebok och hoppas på det bästa imorgon. Måste sova så jag orkar med min långa håltimma. ;-) Godnatt!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0