Still a little bit of your words I long to hear

Idag har jag packat ihop de mesta av mina saker här hemma. Hade inte så mycket egentligen, har hittills bara fyllt två kartonger. Tror det kommer bli en till och sedan blir det ju kläderna mina.

Imorgon ska jag in till Sundsvall och kolla på en lägenhet, Zoofie följer med mig vilket ska bli skönt! Går allt nu som jag vill så flyttar jag in där redan den 1 Juli. Håll tummarna för mä!

Nä, har ju börjat på Vänner-serien igen ja, så jag ska ta och fortsätta kika på den. 1 säsongen av 10. Blir tredje gången jag kollar på alla säsonger, men de är ju bara så himla härliga att man kan kolla på dem hur många gånger som helst! Önskade bara att de fortsatte med serien. Det gör alltid så ont i en när man precis har sett klart på det absolut sista avsnittet ever. Men men, så är livet! :-))))


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Linn

Lycka till med tittandet!
Hoppas det är nåt bra :) och jag KRÄVER regelbunden rapportering därifrån, bara så du vet! Haha
Och dessutom (förhoppningsvis om allt då funkar) en inbjudan till ditt place sen, då måste jag ju få träffa dig innan Norge så! Lycka-till-kram till dig goding!

Svar: Man tackar! Allt gick finemangs och jag skriver på kontraktet på måndag! Och regelbunden rapportering ska du då allt få och du är så välkommen in to maah place! :D KRAM!
Jessica Engström

2012-06-20 @ 00:38:01
URL: http://theworldfromhere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0