Dagen efter studenten

Inte fick jag sova som jag ville i morse heller... Andreas jävla legolåda var i farten igen och Bosse kände för att gå loss på grästrimmern utanför rummet. Skönt det när man är så jävulskt trött!

MEN FAAAAN VILKEN UNDERBAR DAG IGÅR!! ÅH, det var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Halv 8 anlände jag, Amanda och Oliver i Busbacken och satt där och inväntade alla andra tills klockan blev 9 för då tog vi bussen tillbaka till skolan och satt där nere i cafét till halv 10 för då skulle hela MP3C samlas i ett klassrum och kolla på en film som två i klassen har gjort, det var klipp från mösspåtagningen och annat från alla dessa 3 år. Och de har filmat några lärare när de pratade om oss och när de sjöng och gjorde annat. Jag satt och skrattade så jag grät.
Första dagen i ettan så tog dom ett enskillt kort på oss, och det där kortet hade jag glömt bort tills den dök upp på HELBILD på världens största bildskärm. HAHAHA TÖKKA HEMSKHEITER!

Efter att vi kollade på det så skrev vi i varandras mössor och sedan gick vi till Stadshuset där vi fick jätte god lunch och efterrätt. Jag fick ett stipendium också som jag sedan satte mig och storlipade av glädje åt efter att jag hade satt mig. Jag var så chockad, hahah! Vi fick sedan betygen som jag är så nöjd med och sedan var det dags för uppställning. De släppte ut oss och vi kutade och skrek som nå jävla gamar, men så jävla lycklig var ja! Upp på scen med oss och sjunger halva studentsången och sedan slutade med huvud axlar knä och tå.
När vi klev ner och gick till min familj så började jag storlipa igen samtidigt som jag log med världens största léende och skrattade. Haha!

Sedan var det dags för flakåkning. Vårat ljud hade slutat att fungera så vi fick åka omkring och sjunga och skriva för fulla halsar istället för ljudet. Men vi orkade inte mer tillslut och man blev rätt less och orkade inte åka mer.

Efter flaket så mötte jag upp pappa, farmor och syskonen för att gå vidare och äta på Opus. GOTT som bara den var det där och jag fick jätte fina presenter från alla samt kusinerna och dom. Pappa skjutsade sedan hem mig och jag bytte om och gjorde mig klar för att sedan gå över till Amanda där hennes härliga och sköna familj var på besök. Jag och Amanda spelade ett spel och hade det trevligt tills vi sedan skulle in och fortsätta firandet inne på Oscars. Det var packat med folk att det inte gick att dansa. När man var på dansgolvet fick man antingen en armbåge i huvudet, ivägknuffad, fötterna sönderstyckade av klackar, dricka över hela kläderna, hår piskandes i ansiktet osv. Ja, det var väl vad jag blev utsatt för igår.
Jag, Amanda, Oliver och Sandra lämnade stället tidigare än tänkt och köpte oss en korv i väntan på skjutsen hem. Jag somnade så himla gott när jag väl kom hem.

Idag nurå så ska jag duscha ur all cider som jag så duktigt råkade spilla i håret när jag råkade dricka med hela ansiktet, hehe. Ska sedan över till Sandra på hennes mottagning tillsammans med Amanda. Ikväll har jag planerat att spela Sims hela kvällen. :-)))))

Några bilder har jag lånat av andra från från Facebook.


I Busbacken vid 8 tiden på morgonen.


I väntan på bussen från Busbacken.


Här kommer hon, storliparN'







Kommer mer bilder sedan.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0