Marléne

Har ni kollat almanackan idag? Inte? Nä men då har ni väl missat att dagens namn är Marléne. Vad betyder det då tror ni? Jajamensan, att lilla jag har namnsdag. Jag och gomamma min. Jag hoppas att en massa gratulationer kommer att strömma in i kommentarsfältet nedan. :)))))

Hur som helst så har det varit en bra dag! Tog 1 bussen in till skolan för att fixa ordning montern tills redovisningen imorgon tillsammans med Zoofie. Jag önskar att någon hade filmat oss när vi skulle hämta ett bord i ett klassrum högst upp i skolan och försöker få in det i hissen och sedan få ut det där ifrån, för det hade jag velat sett. Lärarna stod och skrattade åt oss och ville inte hjälpa, för det där var visst något man skulle kunna när man flyttade hemifrån sade dem. Så jag gissar på att jag inte är redo på att flytta hemifrån alltså.
När vi väl hade fått bordet på plats så var det ju något fel på ena benet och kunde inte använda det, så vi fick ju byta bord. Som tur var så fanns det ett bort på samma våning som vi gick och hämtade. Sedan pyntade jag och Zoofie våran fina hörna och gick sedan och köpte godis som vi ska ha i en skål på bordet. Ja, för att bjuda alla ettor och tvåor förstås.



Nå, vad tycker ni då? Där ska jag och Zoofie sitta imorgon hela dagen bredvid elkillarna och se söta ut.



Grattis till dig och mig på namnsdagen lilla mamma, du är bäst och så himla saknad! ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

grattis på namnsdagen ! :) <3

2012-04-04 @ 22:52:56
URL: http://malinjnsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0