Onsdag

Just nu sitter jag på skolan och har Desktopp. Den enda lektionen idag som alla onsdagar. Jag ska göra två framtidsbilder i photoshop för år 2666. Har världens dåligaste fantasi så det får bli som det blir.

Idag släpptes Kents album och jag är förälskad! Dock är det typ 2 låtar jag måste lyssna lite mer på, men resten av låtarna klingar så fint i örat mitt. Längtar som sjutton nu tills den 3 Augusti!

Ikväll blir det till att råplugga till Religionsprovet jag ska ha imorgon. Satt igår på tåget till Gävle och läste igenom, satt även igår kväll och läste och läste och har nu läst en massa idag i någon timma, men asså typ ingenting sätter sig????? Tur jag har sovmorgon imorgon så jag kan sitta hela natten och läsa, och läsa och läsa. :))))

Fick lite ångest när jag fick ett mail av min handledare i projektarbetet där det stor ''Hoppas det går bra att skriva rapporten, det är bara en och en halv vecka kvar tills den ska in. '' Eh, jag hade bara hunnit göra framsidan till den ja... Men imorse när jag hade tid över så satt jag och skrev en hel sida. Ska försöka sitta i helgen och skriva en massa på den med.

Nä, nu dör min dator snart för jag inte har laddaren i så jag ska ta och höra om jag kan få gå nu så jag hinner med 25 över bussen hem. Adjöken!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0