Castle walls

Ni anar inte hur fruktansvärt trött jag är. Vid 5 någon gång lyckades jag somna igår. Jag var ju jätte trött men det tog år alltså innan jag somnade. Sedan skulle jag upp klockan 8. Mys!
Men runt 10, halv 11 kom vi iväg och var framme i Gävle vid ett, så vi åt lite innan vi satte oss i väntrummet.
De tog bort stygnen på höften. Jag låg och spände mig medan de tog bort de för jag förväntade mig världens smärta fast det bara nöp till lite. Kunde inte slappna av fören de hade tagit bort det sista stygnet.
I munnen tänkte han vänta med att ta bort för det hade spruckit upp (som jag sa tidigare) så vi ska ner igen den 23 December. Jag som tänkte åka till Brunflo den 22 efter skolan.. Men ja, får sätta mig på bussen direkt när jag kommer hem från Gävle, för det tar ju inte länge där heller.
Imorgon är det skola. Gruvar mig för det känns som om att alla kommer att stirra på mig och min munn. Jag antar att det är många som inte vet att jag har haft protes, att det inte har varit mina riktiga tänder. Så nu kommer jag haltandes, tandlös med en massa svarta trådar i munnen som syns as väl när jag pratar. Hoppas det serveras god lunch som man kan mosa också...



Ja, tror inte att det var så mycket annat än denna sjukt sköna låten då som jag tänkte dela med mig av.


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0