Birsta med Malin/Film på Kulturstjärnan

Nu äntligen har jag listat ut hur jag förde över bilder. Inte enklare än så vare. Men nu ska jag skriva och lägga upp bilder sen vi var på Birsta. 17/4


Vi provade hur mycket kläder som helst, speciellt som snygga tightsen som jag ville ha
förra året. Jag och Malin letade så hysteriskt över allt efter dom men fanns inte. Men nu finns dom.





Vi provade även en body och en varsinn midjekjol. Jätte sött var det.
Nackdelen med bodyn var att den skavde som fan i skrevet och det var
en u-ringad rygg. Snyggt på andra men inte på mig ><




Själv hittade jag min framtida jacka jag ska köpa när jag får råd. Finns mycket annat jag måste köpa
innan jag kan lägga ner pengar till jackan synd nog. Vart så jävla förälskad i den, ville inte ens hänga tillbaka
den ><. Så jävla snygg jacka!




Efter en stunds strosande rund i affärer så började magen kurra på oss båda, vi beställde oss en varsinn mini meny på
Mc Donalds.




Sen hade vi inte så lång tid kvar tills Bosse skulle hämta upp oss. Jag hade sagt klockan 3 men hade jag och Malin
fått för oss att han skulle komma halv 3 så vi satt och väntade ett tag. Fast vi gav upp väntan och sprang till vero moda för Malin ångrade att hon inte köpte en tröja. Själv köpte jag en tröja på Gina, jätte fin. Jag köpte ett linne på Vero Moda, jätte fint det med. Bra kläder till sommaren (y). Köpte även en liten söt body till Theo som han ska få när han är ut ploppad ur syster Helena :). Den var jätte söt och är nästan det bästa köpet jag gjorde idag.


I väntan på att Bosse skulle komma.

Själv har jag haft en förjävla bra dag. Malin åker hem imorgon (söndagen) och jag hoppas att hon kommer fler gånger. Mycket har vi skrattat och tryckt i oss godis fast vi sagt att vi ska ge fan it. Haha.
---------
Senare på kvällen gick vi till Ica och mötte upp Sandra och Amanda. Vi hyrde film men hade ingen stans att vara, vi ringde Arlindo om lov att få vara på kulturstjärnan och kolla där vilket vi fick. Filmen vi hyrde hette Pineapple Express, haha det var en bra film men det var lite strul med den, vi fick inte till nån färg så vi kollade på svart vitt vilket jag inte la märket till efter ett tag. Amanda fick äran att låsa efter oss men det gick inte så som vi hade tänkt. Amanda skulle sätta på larmet och låste dörren men upptäckte att hon glömt att släcka lamporna. Hon låste upp och gick in och så började det tjuta. Jag Malin och Sandra började kuta upp för halva trappen i en stor klump men stackars Amanda stannade kvar och försökte få av larmet. Under den tiden hann jag tänka så jävla mycket. Jag kände mig till och med som en brottsling och vart så jävla rädd att polisen skulle komma ><. Men vi ringde Arlindo och fick den rätta koden så sen slutade det tjuta. Fan vad rädd jag var, trodde nästan jag skulle börja grina x). Men men, sen fick vi gå och lämna tillbaka nyckeln till Arlindo och sen gå hem. Jag och Malin la oss och kollade på Hey Baberiba och sen somnade vi.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0