22 April

Solen skiner, det är varmt ute och jag fick G+ på provet lag och rätt. Min dag har varit jätte bra. Den började med att jag knappt orkade ta mig ur sängen jag var ju alldeles för trött, jag var lite förvånad att jag inte hade träningsverk någon stans på hela kroppen efter aerobicsen igår ( hann ju inte stretcha heller). Första lektionen hade vi svensk engelska, jag fortsatte med min uppsats om rengöringsmedel. Andra lektionen hade vi idrott. Karro och Julia som skulle leda och bestämma. Det vart innebandy och "svansleken" eller vad man kallar det. Jag vart i samma lag på bandyn med Nina och Linus, vi spöade ju skiten ur alla. Vi vann alla matcher vi spelade. 3:e lektionen hade vi no, det var inte direkt någon seriös lektion det heller. Nästan alla vek flygplan av papper och kastade ut genom fönstret, även Maria ><.



(Alla flygplan syns inte på bilden, det var minst dubbelt så mycket mer än det som visas på bilden)
Den sista lektionen hade vi So, det var oxå en sån där slö lektion. Vi gjorde veckans nyheter och pratade om att vi kanske skulle ha en 9C dag. Vi har ju gått med och ska hjälpa dom från Afghanistan att samla ihop pengar. Vi skulle få jobba ihop pengarna helt gratis. Så istället att jobba så tänkte vi ha en 9C dag med shower osv.

Just nu sitter jag och petar ut alla kärnorna i mina vindruvor som Bosse kom upp med till lilla mig. Tyvärr så fanns det inte kärnfria så jag får då vara så snäll att peta ut alla :< . Jag tänkte gå på ica och ta ut busspengar som jag kan ha till imorgon när jag ska till aerobicsen. Och sen tar jag mig en liten promenad i det fina vädret, jag tar med mig kameran så jag kan fota några fina bilder.
Senare ikväll så är det Rent hus. Det är så snuskigt att kolla på men det är jätte bra, speciellt Marie-Louise. Den sötaste!

Jag hör av mig senare, jag finns på mobilen.
/ Jessica ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0