Bajs dag!

Ja, denna dag har väl inte varit varit en dröm dag inte. Började med att vakna till väckarklockan som jag hade ställt på 05:00. Snoozade till halv 6 då jag klev upp och gjorde mig iordning för skolan. Skulle egentligen ha tagit kvart i 7 bussen men missade den, så jag fick ta tåget som gick 07:09.
Kommer till skolan, väntar i typ en timma på att vi ska börja dagens första lektion. Den var faktiskt ganska rolig. Vi fick sitta och skissa en massa.
Sedan var det dags för lunch. Åt någon snuskig lamm-wook, så det vart inte så mycket mat för mig inte.
Jag lämnade matsalen hungrig och gick tillbaka till skolan. Satt och väntade i typ mer än en timma tills nästa lektion skulle börja.
Den lektionen var riktigt seg och mina ögon föll bara igen på mig när Mats stod och pratade.
När det äntligen var slut på den lektionen och mentortiden var över så var det dags för sista lektionen. Klockan 14:20 var det dags för Webb.. Vi fick lära oss hur man gjorde en egen webbsida och typ om nå koder.
Vi skulle egentligen sluta 16:45 men läraren tyckte vi skulle få sluta tidigare, så vi fick sluta 16:25 då min buss precis gick.. Kul.
Jag gick lite på stan och kikade runt lite tills min buss som gick 17:30 kom. Det är ju inte världens finaste väder ute. Det blåser och det spöregnar så det fick jag springa hem i.
Och vet ni vad? Jag har fått tillbaka öronvärken...................................... buhu.. mitt liv suger idag!




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Amanda

Varför tog du inte tåget 16.50? o:

2010-08-25 @ 19:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0