Sjukare..

Det här var ingen höjdare ska jag säga er! Vaknade upp med lock för ena örat så momma ringde doktorn och fick en tid idag. Vi började gå lite sent men var uppe där på hela jävla 5 minutrar eftersom vi typ sprang?! Vantligt vis ska det väl ta 15 - 20 min att gå upp, men inte för oss racerpeoplezzzz!
Farbror doktorn kollade i mina öron och såg att jag hade öroninflammation. Fick pencillin och vi gick sedan iväg till fiket och fikade.

Sedan när vi kom hem åt vi middag och sedan joinade jag tanterna och for på bilbingo. Ingen vinst hur jäkla nära jag än var. ÅÅÅH, blir så förbannad när man sitter där och verkligen stirrar på siffran man ska ha för att få bingo, och så är det någon jäkel som tuta. Jag kunde väl få vinna lite pengar åtminstonde..? :-(
När det började mot sitt slut så började örat att verka som fan och jag vart hur trött som helst. Även att det värker lite smått i mitt andra öra med.
Kommer ihåg när jag hade öroninflamma nonstop när jag var liten. Varenda gång jag hade feber så hade jag alltid öroninflammation.
Det här är första gången på 2 år som jag har det, vilket har varit skönt. Men jag kunde väl få ha sluppit denna omgång? Det är inge kul att sitta och lyssna på ett jävla tåglok som kommer och kör eller en gatparad som kommer och går. Det låter precis som så, högt också!
Ska försöka hitta trollstaven och trolla bort all sjuka så jag kan bli frisk till när Amanda kommer på söndag. Det kommer att bli hur grymt som helst när hon kommer!! :-D

Nej nu ska jag nog gå och fika något. Magen svider. Godnatt!





Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0