Hemma i Gnarp igen

Ja, nu är jag hemma i Gnarp igen efter några sjukt jävla roliga dagar i Göteborg. Herre gud vad jag har skrattat!
Jag kom hem igår kväll.
Det var lite drygt att åka tåg från halv 3 till 9 någon gång på kvällen, men vi hade det kul i alla fall. Det var även en himla konstig kille på tåget som kom och frågade om han kunde sätta sig med oss inne i bistron. Öh, ja vad säger man? Man kan ju inte direkt säga nej så vi sa att det gick bra. Han var en tråkig prick!

Bilder och sånt kommer sedan. Jag tog inte så värst mycket bilder så jag kommer nog sno några från Malin och Sandra sedan ;-)
Skriver lite kort om allt det vi gjorde.

I måndags när vi hade kommit fram till Göteborg bytte vi om, gick och åt och sedan var vi på Lotta på Liseberg. Jag syntes NÄSTAN i tv. Filmade närbild på 2 som stod alldeles bredvid så jag kom alldeles precis inte med. Surt!
När det var slut kunde vi inte hålla oss från att åka Baldern. Jag hade glömt hur jävla snabbt den gick men den var fortfarande lika rolig.
Vi åkte sedan tillbaka till vandrarhemmet där vi bodde, gjorde oss iordning och lade oss och sov. Eller ja, försökte. För de som vi delade rum med kunde aldrig hålla käften..

Tisdagen: Vaknade upp tidigt, klev upp och åt frukost och sedan åkte vi till Liseberg. Vi började med Lisebergsbanan. Så jäkla kul alltså!
Vi åkte en massa karuseller som vi aldrig åkte förra året. Jag hade lovat mig själv att aldrig mer åka Kanonen igen men Malin och Sandra lyckades övertala mig. Jag höll seriöst på att börja grina när vi åkte, den är så jävla hemsk! Jag kommer från och med nu aldrig mer åka den igen... Lika med Höjdskräcken (fritt fall), näeh, höll på att börja grina när jag och Sandra åkte den med. Aldrig mer!
Vi gick spökhuset och innan vi ens hade kommit in så blev vi hur rädd som helst.
Det var en gubbe som stod där som ett spöke. Han vände sig om när vi hade gått förbi och följde efter Malin så hon vart ju rädd och började skrika och springa på mig och Sandra. Jag blir ju uppskrämd då och börjar skrika och började springa så jag snubblade och for ner på backen så Malin for över mig. Det måste ha sett hur jävla sjukt ut som helst och jag fattar inte hur det där ''spöket'' inte kunde hålla sig för skratt. Herre gud!
Vi såg även Rigo som gick med sin familj.
Jag och Malin åkte även en barnkarusell som faktiskt var rolig och gick hur snabbt som helst. Tror vi skrattade mer än var ungarna gjorde.

När kvällen började mot sitt slut och Liseberg skulle stänga så for vi hem till Vandrarhemmet igen. Fötterna gjorde hur jävla ont som helst så jag kunde nästan inte gå som en normal människa.

Jag laddar upp lite bilder sedan för nu har Malin vaknat och vi ska gå ner och äta frukost. Magen kurrar på mig nu. Ma råkes!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Zoofie

Se, jag är bara tio minuter efter och läser :'D hahah

2010-08-05 @ 12:45:48
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: Betty

Låter som en underbart rolig dag. Ert beteende i spökhuset skulle man nästan kunna betala för, känner dock igen mig. asgarv Innan är man så kaxig :P

2010-09-04 @ 06:41:01
URL: http://b3tty.com
Postat av: Betty

Låter som en underbart rolig dag. Ert beteende i spökhuset skulle man nästan kunna betala för, känner dock igen mig. asgarv Innan är man så kaxig :P

2010-09-04 @ 06:44:36
URL: http://b3tty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0