OPERATION B

Skojade bara lite med er tydligen. Ska visst till Gävle igen inom 6-8 månader. Fick hem nå papper igår då de har satt upp en tid för röntgen den 9 Maj och sedan för den andra operation den 29 Juni. Faktiskt så är jag glad att jag slipper vänta så länge, för jag vill bara ha det här undanstökat och få tänder så snart som möjligt. Vem vet, jag kanske får tänder i år? Men tyckte bara att det var lite tråkigt att operationen var några dagar innan min födelsedag. Kommer ju svälla upp igen och få såna där blåmärken igen.. Kul.. Jag som hade planer då :-(.
Men det är ofattbart att det här äntligen händer. Får glädjetårar när jag tänker att jag snart har tänder igen. Haha, det här är stort för mig. Ni anar inte! :'-)
Är inte lika orolig över denna operation som jag var med första. Jag är nog inte alls orolig över huvud taget, utan jag känner bara att jag längtar faktiskt.




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Zoofie

Men guuud, du kan ju inte opereras några dagar innan din 18 årsdag ju! :o Du måste ju fråga om det finns en tid någon dag efter eller något :o

2011-01-15 @ 23:45:50
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0