Today, I am excited!

Hej alla glada! Ligger uppe i sängen och tänkte ta och göra lite roliga uppgifter som vi har fått på Grafen. Men först tror jag att jag ska kolla lite på Gossip Girl. Åh, tittade på One Tree Hill igår. 12 avsnittet från säsong 8. Har väntat på det avsnittet ända sedan i november någon gång. Asa länge sen ju... Undra hur länge jag måste vänta på 13e avsnittet?

Idag har det väl ändå varit en rätt onödig dag. Eller ja, hade egentligen inte ens behövt åka in till skolan. Kom in till skolan halv 12, började 12 då vi skulle ha engelska. På engelskan skulle vi gå till Kulturmagasinet och låna en engels bok som vi ska läsa. Men det fanns ju typ inga ungdomsböcker där så jag ska låna en Twilight bok av Zoofie som jag ska läsa på engelska. Blir nog inte svårt eftersom jag har ju sett filmen och läst boken på svenska förut, så jag vet ju vad den handlar om. Så ja, kvart i 1 gick vi där ifrån och fick sluta. 14:20 gick min buss hem.

Förresten, jag och Amanda gick till Ica Stjärnan idag här hemma i Gnarp innan vi åkte iväg till skolan i morse. Vi frågade om sommarjobb och det lät på honom att vi skulle kunna få det. Men han visste inget än eftersom han hade inte satt upp sommar-schemat för personalen än. Han skulle höra av sig. Men om vi skulle få det så kommer vi att jobba nästan hela sommaren, fast inte varje dag då, istället för 3 veckor som jag har jobbat förut. Men tänk vad rik jag kommer att vara sen!! Och han frågade även om vi var intresserade att jobba där annars också på helgerna eller på kvällarna om det är lite kris på personalen. Så ja tack!






Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Amanda

HAHAHAHAHAHA bilderna! Jag dör! Allvarligt jag gråter Jessica! :'D

2011-01-27 @ 18:18:17
URL: http://http://amandamountainman.blogg.se
Postat av: Linn

Man kan inte låta bli att älska dina bilder alltså!

Hahah, du och Amanda på ica kan inte innebära annat än succe.



Inte efter de där bilderna i alla fall, de måste ni spara i nån portfolio eller nåt, liksom så ni lätt kan få vilket jobb ni vill sen! ;D

2011-01-27 @ 20:55:50
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/
Postat av: Zoofie

HAHAHHAHAHAAH alltså, bilderna! Snygga tjejer x'D



Men... nu skriver den där konstiga Jessica Engström om mig igen :o ahhahaha <3

2011-01-27 @ 23:28:12
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0