Save me with your love tonight, come and bring me back to life

Blä! Sitter här och är hur äcklig som helst. Håret är fett och kan tänka mig att jag inte luktar nå vidare gott heller, så jag ska väl ta och duscha för första gången på det här året om en liten stund. ;-)

Jag har ingen aning om vad som har hänt med min sömn. Jag har så fruktansvärt svårt att somna. Igår var jag as trött men somnade inte fören halv 7 imorse. Jag gick och lade mig vid 2-3 tiden och försökte då, men gav upp efter några timmar, så jag låg och löste lite korsord ur mommas Allers tidningar och lyssnade på musik. Jag låg och funderade på om jag skulle skita i att sova och vara vaken resten av natten, för jag trodde det inte var någon mening att ens försöka sova, eftersom jag ändå skulle upp snart. Men jag somnade tillslut och vaknade riktigt vid 12. Sedan låg jag bara kvar och halvsov till 3 idag då jag klev upp med världens huvudvärk.
Ja, det blir då i alla fall en tidig kväll för mig kan jag säga er. Nu hade jag tänkt att sno en Allerstidning av momma och lösa lite korsord. Chiao!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0