Wild dances

Ja, nu tänker jag gå och sova lite. Hoppas på att jag drömmer något trevligare denna natt än vad jag gjorde förra natten. Jobbiga mardrömmar...
Ikväll har jag duschat och jag har även tränat lite på våran jazzmass som vi ska dansa med alla dans och gymnastik grupper där nere i Nyköping. Imorgon ska nämnligen jag och Amanda leda idrott, igen. Haha, gick ju inte så bra förra gången då det inte riktigt funkade med musiken. Hade ju Amandas ipod och hennes högtalare till dem och hade på högsta. Det slutade med att vi fick avbryta uppvärmningen eftersom högtalarna sprängdes. Ja, inte poff rakt ut i luften, utan att det blev väldigt brusigt. Så vi fick ju ställa in och sedan fortsätta lektionen med att spela badminton.
Så nu har vi en CD som vi kan använda i stereon där borta. Hoppas att det inte ska bli något avbrott för oss nu, för då skämms jag ännu mer än förra gången! Men i alla fall så ska jag och Amanda lära ut våran dans och hoppas på att vi lär ut den så bra så vi tillslut kan dansa den alla tillsammans, like a family. Haha nerå, men det hade varit kul :-)

Nej, nu går jag och min snygga frippa och lägger mig. Ni tycker också att den är fin, inte sant?


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0