Jävla klantarsel!

Godmorning sunshines! I natt har jag sovit riktigt gott! Somnade runt 12 i natt och vaknade för en timma sedan, dvs. halv 2. Det är så himla skönt att få sova ut. Speciellt efter denna tröttsamma vecka..

Var på bio igår som sagt. Alltså, haha fy fan vad jag är lyckad! När jag hade bokat biljetter på internet i veckan så hade det blivit något fel så det hade blivit biljetter till en biograf i stockholm..
Vi märkte att det var något som var fel när vi kom in i salongen 1 som vi skulle till och ser att radnummret inte stämde överens med våra sittplatser. Så vi sätter oss på de platserna som vi hade. Vi såg att det var hur många barn som helst och alla hade 3D glasögon på sig så tänkte vi ''Va? kan man se den här filmen i 3D? men vad konstigt..''.
Så vi kollade på biljetterna igen och ser att det står Stockholm på dem. Det hade jag sett tidigare men trodde liksom bara att de var tryckta där eller så. Så ja, det var bara till att börja skämmas ihjäl då!
Kort där efter så kommer det en familj och hade våra platser, så vi fick flytta på oss och satte oss på någon rad nedanför. Och så kommer det ännu en familj som skulle sitta där såklart så vi fick flytta oss igen så vi satte oss längst upp där det fanns mycket platser. Där fick vi i alla fall sitta kvar.

Jag såg på ens biljett att vi inte skulle se I rymden finns inga känslor, utan vi skulle nu se Toy Sory 3 i 3D. Ni anar inte hur jävla dum jag kände mig. Haha, men jag hade det mysigt i alla fall under hela kvällen och filmen var helt okej. :-)
Nästa tänker jag då inte boka biljetter på Internet. Då går jag och beställer biljetter på biografen! Herre gud...


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Betty

Söta raring nu fick jag allt skratta lite :) har aldrig testat själv att beställa så men när man gör det som första gång är det nog rätt så många som gör fel. Lämna gärna in ett klagomål till biosajtens mejl. Tror nog du vågar boka så igen, nu har du lärt dej att du måste kolla noggrannare och ja vara uppmärksam. :) Annars kan man nog ringa och boka också.



Kul att ni fick se en film iaf, hade ni gått till kassan och förklarat allt finns ju ingen garanti på att ni kunde få gå in och se den eller den andra filmen.

2010-09-04 @ 15:01:33
Postat av: Zoofie

haha jag skrattade så mycket när jag läste ditt sms. Förlåt, men det var kul! ^^



Nä men jag har själv varit med om att webbläsaren ändrat från sundsvall till stockholm, men jag har sett det innan jag bokat. ^^ Så jag har jaft tur :)

2010-09-04 @ 15:23:42
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0