Snurra min jord igen

Om ni bara visste vilken stjärna jag är alltså! Fick höra idag att jag hade gjort fel uppgifter som skulle göras igår istället för Webbdesigns lektionen. Den fanns ju inte på hemsidan att tanka ner så jag trodde jag hade rätt uppgifter.. Satt och gjorde en massa skit helt i onödan igår. Fy fan! Har snart tappat all min motivation. Jag orkar inte...

För övrigt så har denna dag varit bra. Hade en jätte rolig idrotts lektion som Josefine och Maria ledde. Vi körde brännboll, och för att göra det lite roligare så skulle man snurra 10 varv innan man skulle skjuta iväg bollen. Haha, det var bra nog nära på att det skulle bli lite spyakalas ;-)

Just nu har jag inte så mycket att göra förutom skoluppgifter och den där jävla webbdesignsuppgiften. Jag orkar inte göra någonting nu. Är helt slut i både kroppen och knoppen. Mina ögon vill bara fara igen, så jag tänker bara lägga mig och slappna av en stund och sjunka in i musiken och låta allt omkring mig försvinna. Jag vill bara leva i min fantasivärld en stund, där allt är som jag vill och du finns hos mig. 
Wow, vilken poet jag är! ;o


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0