Natt inlägg!

Sitter och väntar på att mitt nytvättade hår ska torka så jag kan lägga mig och sova någon gång. Jag hatar att lägga mig med blött hår. Det är inte direkt bekvämt. Så under tiden så får jag smörja in mina torra ben, leta fram kläder jag ska ha imorgon, stänga av datorn och sedan får vi se hur mycket håret har torkat så jag kanske kan lägga mig.

Idag har jag inte gjort ett skit. Suttit vid datorn, skrivit lite på en engelska uppgift vi ska ha redovisning på imorgon och ätit lite godis. Fick ett påskägg av AnnMarie och Bosse idag eftersom jag är inte hemma nästa helg då det är påskafton och grejs. Det var inte så värst gott godis i den men det gick ner. Det är ju godis trots allt! ;-)

Jag hittade en sida på internet för er som inte har Spotify. Man gör bara en användare och kan lyssna på musik hur mycket man vill. Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som om att det är bättre ljud där ifrån än vad det är på spotify. Det är ju inte heller någon reklam och det är alldeles gratis. Klicka HÄR för att komma till sidan.

Kissies. ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0