A monkey need to dance, so do you

Haha ja, har suttit här nu i 10 min och försökt komma på hur jag ska börja inlägget... Se, nu har jag börjat inlägget. Perfect! Men nu då? vad ska jag skriva nu då? Suck... Det luktar "bloggtorka" tror jag..
I nästan alla inlägg skriver jag samma sak typ, så det blir väl inte så kul för er få som läser min blogg att läsa samma sak hela tiden typ om jobbet, öööh... vad brukar jag mer skriva om? Typ att jag har tråkigt eller något sånt där. Men just nu har jag inte tråkigt och jag är typ bara gladens. Brukar vara det efter en sån här kväll/dag.

Imorgon ska jag jobba som vanligt. Haha, men sedan ska jag träffa Birgitta, min gamla skolsyster som jag skrivit om tidigare i bloggen. Vi har bestämt att vi ska träffas någon gång ibland och prata lite. Det känns riktigt skönt eftersom jag tycker inte om att prata med någon helt ny och öppna mig för någon som inte alls känner mig eller vet något om mig och min historia.
Birgitta är en av de två vuxna personer som funnits för mig och som jag kan prata med. Den andra är Mariana, min gamla skolkurator. De är bäst!

Jäklar, skulle ju hoppa in i duschen för en halvtimma sedan. Jag kommer att få sitta uppe länge tills håret mitt har torkat.. Dumma dator!

Hej mina fina! Jag saknar er riktigt mycket!! ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ♫♪ Sandra T

åh vad söt unge ^^

2010-07-21 @ 22:55:21
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

SV; Okej :)

jag ska snart sova så godnatt hihi :D

2010-07-21 @ 23:32:17
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: hehe okej :P nej samma här :p vad gillar du för filmer då? :p

2010-07-22 @ 09:31:34
URL: http://stjupid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0