Rix FM festival i Örnsköldsvik

Det var en helt otrolig dag igår! Jag har egentligen inte tid att blogga nu för jag skulle ha legat och sovit för länge sedan jag. Ska upp jätte tidigt imorgon för att börja första dagen på jobbet. Kul...Inte.

Jag försöker göra en kort kort sammanfattning om hela lördagen.

Tog bussen från Sundsvall kl 10. Var framme i Övik 12 någon gång. Åkte direkt till festivalområdet och till Oboy tältet där Zoofie skulle stå och servera ut oboy till folk och låta folk få spela ett jätte svårt och konstigt spel som fanns där.
Träffade på Broken Door som var på en liten scen och sjöng deras låt Angel och sedan signerade dem. Tog även en bild med dem.
Åkt karuseller, stått i hettan i jeans med Zoofie medan hon jobbade, träffade Rabih och Eddie som signerade på samma scen, tog bild med dem med. De hade en tävling och jag var med och tävlade. Såklart vart jag utskrattad då jag gissade fel. Vart ju helt ivrig så jag gissade fel när jag visste svaret och Zoofies syster, som stod bredvid mig, sade svaret till mig bara någon sekund innan jag svarade. Och vad gör jag? säger FEL FEL FEL!!!
Sedan skulle Star pilots upp på denna lilla scen för att signera. Tog bild med dem med.

Vi åkte mer karuseller och när klockan närmade sig 6 något gick vi ner och ställde oss vid den stora scen eftersom vil skulle få presspass.
Vi gick in bakom scen och kikade lite tills hela festivalen började och då var det dags för mig och Zoofie att fota. Jag tog grymt mycket bilder som jag är otroligt nöjd med. Lägger upp de bilderna imorgon.
När klockan var halv 9 skulle alla pressar (fotare) gå upp på den stora scen. Innan vi gick ut så stod Star pilots och gjorde sig i ordning där bak vi stod. En av dem lade sig på golvet och gjorde armhävningar... Litet konstigt sätt att peppa på enligt mig.
Vi gick ut på scen och tog kort på publiken som gjorde något med armarna. Hann aldrig få det på bild eftersom jag stod där uppe och trodde jag skulle dö. Har en sån jäkla scenskräck så det finns inte! Efter några minuter var det dags att gå ner från scen igen för Star pilots skulle in.
Jag bytte kamera med Zoofies syster Melina för hon hade min hemska kamera medan jag fick låna hennes systemkamera. Hon ville ha den för att fota när SP hade sin uppträdan.
Jag och Zoofie gick in till tältet där några kändisar, bland annat Takida var. Vi hälsade på varandra, tog i hand sådär som man brukar göra. Höll på dö där inne.
Vi gick sedan ut igen för det var nu dags för Takida att komma ut på scen.

Alla stod i publiken skrek Takida. Jag önskade då att jag stod där i publiken för att skrika med dem just för den stunden. Det är en otroligt härlig känsla när man är på konsert!
Själv fick jag små skrika lite där framme och vara berädd med kameran.
Jag kunde inte hålla mig från att sjunga med i låtarna medan jag fotade dem. Herre gud vilka fina bilder jag fick på killarna! Alla som är med i Takida var dock inte med, så det var en akustisk spelning med Mattias, Robert och Tomas. Lika bra för det!

När de hade spelat klar sprang jag och Zoofie bak för att fota när de kom ner från scen. Sedan gick vi in i tältet där alla kändisar var. Jag hade en riktigt kramkalas tillsammans med Tomas, Robert och Mattias. Tog bilder och fick även en hälsnings video till mina vänner Amanda och Sandra. Haha, så jäkla stolt över den!
Jag kunde inte sluta le när vi var där inne. Jag var så lycklig!

Efter att vi stått där och fotat, kramat och pratat med dem så var det dags för oss att dra oss hem åt.
Vi kom i säng runt 3 och jag vaknade halv 10 idag. Jag sov faktiskt riktigt gott, men jag är helt död nu. Jag måste verkligen gå och lägga mig nu. Det är sent och jag ska som sagt upp väldigt tidigt imorgon. Jag vill dock inte vara så trött att jag somnar på jobbet så gamlingarna blir brydd på mig. Hehe.

Försöker att ladda upp bilder men det går ju fan inte.. Får se om det går imorgon. Orkar inte visa datorn min arga sida.. Så godnatt!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0