aktiv_girl93

Hoho. Sitter hos momma och mår lite illa efter att ha åkt några karuseller tillsammans med Malin idag på yran. Haha, jag har skrattat så tårarna verkligen runnit på mig och så att magen värkt idag.
Jag och Malin tog bussen in till stan. Vi började med att gå till Yran tivolit för att se vilka karuseller som fanns i år. Vi kunde inte låta bli att köpa en biljett och sätta oss i en karusell för en liten tur. Herre gud vad roligt vi hade!
Sedan var det dags för att göra det vi egentligen kom in till stan för att göra.
Jag skulle ha ett par nya skor eftersom mina älsklingar håller på att svika mig och de kommer inte hålla tills vi åker till Liseberg.
Jag kan inte ha mina converse där borta för då kommer jag att måsta krypa på vägen eftersom mina fötter kommer att göra ont. Och jag tänker inte åka i mina vinterskor... Fööör varmt och kanske lite stygg!

Jag och Malin gick och kikade lite mer på stan och runt bland alla stånd som turkarna och indianmänniskorna har. Vi beställde oss ett varsitt armband med våra namn på. Lägger upp en bild sedan. Snyggt är det!
Vi fikade och gick ner för att åka lite mer karuseller. Vi är verkligen helt jävla kåt i karuseller. Det är så jävla roligt att åka så det finns ju inte!
Sista vi åkte var virvelvinden. Jag tror aldrig att jag har åkt någon så roligare virvelvind än den som finns nu på yran.

Lägger upp lite bilder sedan, både från igår då jag, pappa och min lillebror Fredrik tog oss en liten fisketur i farmors stuga.
Hinner inte nu för snart kommer Malin och då ska vi gå till den andra Malin.
Jag skriver när jag kan. När jag är här vill jag inte sitta vid datorn, utan jag vill bara umgås med familjen och vännerna.
Lämna mig inte bara! ♥

Lägger upp en as bra låt!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Betty

Virvelvinden är min abosluta favvo! :)

2010-09-04 @ 08:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0