A really good day

Tjenaaaaaaa!

Idag har jag ont i fötterna efter att ha jobbat från 1 till 6. Så jag ska ta och sätta mig och massera dem om en liten stund.
På Bergesta blir det mycket spring. Duka borden, servera mat, servera kaffe, plocka av borden, slänga haklappar i tvätten, slänga soporna, ut skjutsa dem på en promenad.. osv osv.. Det kanske inte låter så mycket men tro mig, det är jävligt mycket spring! Gör typ om samma sak hela tiden. Duka, servera, plocka undan 2 gånger om dagen.
Som idag fick jag skjutsa runt en gamling till kyrkogården. Och det är ganska mycket uppför och nerför, + att det var riktigt varmt idag så trodde jag att jag skulle dö. Uppför är det riktigt hemskt.
Det känns som om att man kommer tappa taget så han åker baklänges ner för backen. Fast först måste han ju åka över mig... Och det skulle nog inte vara så skönt faktiskt.

Nåja, imorgon är det sista dagen den här veckan och nästa vecka är det sista veckan. Känns så otroligt jävla skönt! Men faktiskt kommer jag sakna gamlingarna. Som en sa till mig igår när jag gick ut och frågade om de ville ha Loka och berättade att det var viktigt för dem att de drack eftersom det var så varmt ute, så han ba: "Du är väldigt snäll som passar upp oss." Och så log han mot mig.
Det är så kul att se hur tacksam de blir för att man passar upp dem. Det är så kul att bara gå och fråga hur det är med dem och att hjälpa dem om de behöver.

Haha just ja, i morse hade jag en sådan konstig dröm. Drömde om att jag var barnvakt (vilket jag var då också när jag sov), så satt jag på mitt rum som vanligt och jag tittar ut genom fönstret och ser en som åker luftballong så jag satt och tittade på det. Rätt som det var så var det istället för en ballong på en sådan korg minst 10 ballonger ovan på varandra.
Hon som körde kom närmare och närmare vårat hus och for in med kanten i fönstret så det gick sönder. Det sprutade glasflisor i ansiktet och i handen på mig men jag vart inte skadad.
Sedan kom AnnMarie hem och jag berättade vad som hade hänt, hon trodde inte på mig eftersom det var så orealistiskt. Hon trodde bara att vi hade lekt rövarn här och att han jag var barnvakt åt hade kastat en sko ut genom fönstret.
Det var så himla verkligt. Det är äckligt att drömma drömmar som känns så otroligt verklig när man vaknar.

Om ni undrar vem det var jag var barnvakt åt så var det en liten kille på 10 bast som ska bo här. AnnMarie var tvungen att hämta Bosse på sjukhuset eftersom han hade tagit prover osv. Men det gick ju hur lätt som helst, han sov ända tills AnnMarie kom hem och jag lika så. Hade ju sovmorgon trots allt så jag ville ju utnyttja den såklart! Började ju 1 idag. :-)

Nej nu ska jag ta och massera mina stackars fötter. Vart lite mycket text här, men vem fan bryr sig? Inte jag i alla fall.. ;-)



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0