ONSDAG

Hade tid hos tandläkaren idag i Hudik klockan 9. Jag var i Hudiksvall redan strax innan 8 så jag fick sitta i väntrummet en stund. Fick dock komma in kvart över 8, 45 minuter för tidigt. Halv 9 var jag klar där inne. Tåget skulle inte få förän om 2 timmar, inga affärer var öppna eller något. Vad gör man? Sitter på en bänk i 1 och en halv timma och bara lyssnar på musik.
När jag väl kunde åka hem och kom hem så lade jag mig i sängen en stund och vilade, fikade sedan och halv 2 gick jag hem ifrån för att ta tåget iväg till skolan (börjar 15:15 idag). Tåget åkte ifrån mig precis så jag hann inte med det. Jag är helt säker på att det där förbannade tåget brukar gå 14:50, för jag har åkt med det förut, men nä, när klockan visade sig 13:40 så åkte den bara iväg, när jag var på parkeringen och försökte springa på isen i mina converse.
Jahopp, då var det bara att traska hem då med min tunga datorväska för att sedan sjukanmäla mig från dagens enda lektion.

Hur är måendet idag då? Jo sådär faktiskt. Har en klump i magen och i maggropen. Katarren är och spökar för me idag, så det är ju skönt...



Redo tjaj för att gå och släpa på sin datorväska till tågstationen fram och tillbaka. :)))))

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

sv; Tack, finaste <3 Just nu är allt verkligen skitbra :) Eller ja, engelskan kan gå och dö igen men jag och Sam har kommit så jävla nära varann (trodde inte man kunde komma närmare varann innan men tydligen) och allt är så jävla bra. Ååååh :D

2012-03-14 @ 22:01:34
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0