TISDAG

I går kväll var jag så fruktansvärt trött, men ändå somnade jag typ aldrig. Förstår inte?! Somnade någon gång vid 1 halv 2 och sedan ringde min klocka klockan 5, och baldersballe vad jobbigt det var att kliva upp.
Jag gick och pratade med min mattelärare om hon hade förberett ett prov till mig idag vid 3, jag hade ett känn på att hon inte hade det och jag hade rätt. Så mitt prov är uppskjutet en vecka så jag kunde åka hem med bussen som gick alldeles då.

När jag kom hem åt jag och sedan inte så gjort så mycket. Lade och kurrade ihop mig i mammas morgonrock för att titta på något program på svtplay. Jag orkade verkligen inte göra något annat. Men efter typ 10 minuter var jag tvungen att pausa och sedan blunda ögonen. Jag somnade direkt och vaknade alldeles för en stund sedan. Det blev typ 3,5 timmar vilket jag verkligen behövde. Jag är fortfarande trött så jag är inte orolig att jag inte kommer att somna inatt. Men asså gud vad jag älskar den som kom på powernapen asså, den borde ju få nobelpriset eller något annat fint pris!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0