Jag vill inte sova...

Asså jag har legat här ett tag nu och försökt att sova och när jag väl somnade, eller jag vet faktiskt inte om jag somnade, så blev det som om att jag ligger och inte kan röra på mig. Eller jo, men det går jävligt segt. Man måste verkligen ta i som fan om man ska lyfta på armen eller någon annan kroppsdel. Allt var kolsvart och jag var helt säker på att jag var vaken. Jag skulle försöka skriva ett sms till någon och berätta vad som händer och att jag var livrädd, men mobilen var svart. Det gick inte heller att tända lampan. Jag ligger där, kan typ inte röra på mig och börjar få panik. Sedan fick upp ögonen och då var allt som vanligt igen.
Jag kände inte för att somna om då så jag vänder på mig och försöker att hålla mig vaken. Ju mer jag känner att jag håller på att somna, desto mer känner jag hur trögheten kommer smygandes och ser hur allt svartnar. Jag försökte göra allt för att hålla mig vaken, men ändå kom det där tillbaka, jag försökte hålla ögonen öppna men det där svarta kom och det gick åter igen inte att röra på sig. Nu när jag kämpade för att lyfta på armen så tjöt det i öronen (jag har tinnitus) och det kändes som om att jag skulle bita sönder mina tänder eftersom i "drömmen" så spänner käkarna av sig själv ju mer jag rör på mig. Men i verkligheten så hade jag inte spänd mina käkar och när jag gäspar i verkligheten så tjuter det lite extra i mina öron, men det är inget jag tänker på längre eftersom jag är så van vid det. Men det tjutet som jag var med om i den där "drömmen" var ju fan inge kul...
Nu vill jag verkligen inte sova. Jag känner bara för att sitta och gråta. Vad fan är det som händer med mig?
Jag vet att jag lider av ångest och stress, att det är det som brukar hålla mig vaken om nätterna, är det här något slags ångestattack? Eller vad sjutton är det?
När jag hade lagt mig kände jag även av att mina kramper i maggropen var på väg. Känner det nu också då det känns som om att jag har en stor sten där.
Jag måste också tilllägga att jag har sovit en enda natt utan några besvär alls, på hela den här veckan, och det var igår natt.

Stick iväg alla otäcka "hålla-Jessica-vaken-metoder"! Jag vill inte ha något med er att göra, dra åt helvete!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0