Om igår kväll

Jag kom hem för ungefär en timma sedan från Ida. Jag hade en riktig toppenkväll igår och dansade och bara släppte loss på dansgolvet. Träffade på gamla klasskompisar och även två från nurvarande klassen. Det hade varit lite roligare om det var fler från klassen som hade varit där, men vi hade jävligt kul ändå. Hittade 15 kr på golvet också! Hihi!

Kvällen började i alla fall med att jag och Amanda tog bussen till Njurunda. Där hämtade Ida och hennes pappa upp oss och vi åkte till dem. Vi sminkade och fixade oss tills vi skulle äta, sedan åkte vi iväg till Nacksta där det var förfest hos Bella och Hampus.
Efter någon timma drog jag, Amanda och Ida vidare till Stadshuset och satte oss och pratade tills dansgolvet fylldes med en massa sudenter. Då drog vi ut bland dem och dansade. Det tråkiga var ju att de spelade samma låtar hela tiden så öronen nästan blödde.
Klockan 2 stängde de där och Idas pappa stod utanför och hämtade upp oss. Sedan satt vi och fikade hemma hos henne och pratade en massa tills klockan blev 4, då gick vi och lade oss.
Amanda och jag vaknade och var pigg vid 9 tiden. Vi låg sedan och pratade och fnissade tills klockan blev 11, då klev vi upp och gjorde oss färdiga, sedan åkte vi hem.

Idag går åt till en massa plugg. Har nå jävla naturkunskaps frågor som jag måste svara på och göra klart dem tills imorgon. Bäst att jag sätter igång nudå om jag ska få de där två sidorna klar med bara en massa frågor.

Jag vetti fan vad det är jag har på läppen.


Frugan och jag



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: snigelpickan

Låter som en kul kväll ändå =) Synd på musiken, såklart.

2011-11-13 @ 16:02:34
URL: http://snigelpicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0