ONSDAG

Har haft en riktigt härlig dag idag! Dock sved det mer idag att kliva upp halv 8 än i förrgår när jag klev upp halv 6 efter 4-5 timmars sömn. Konstigt det där!
Började och avslutade i alla dall skoldagen med en redovisning på Arbetsmiljön och säkerhet. Det var meningen att rektorn skulle vara med och lyssna, men han kunde (tack gode gud) inte komma, så då släppte lite av nervositeten. Vi lyssnade på restens redovisningar och sedan slutade vi, eller ja, jag för dagen.
Det var ingen god lunch på Åhléns heller så jag köpte nudlar och te i skolan istället. Gott! Satt sedan där i cafét och pratade tills Ida och Amanda gick iväg lektion och jag traskade min väg till tågstationen och åkte hem till Gnarp.

När jag kom hem slängde jag mig i sängen under täcket och somnade till. Skönt! Sov dock i 45 min eller något sådant för sedan blev det mat.
Jag fick också veta att min enda lektion är inställd imorgon också, men ska ändå åka in till Sundsvall för en liten stund på stan i hopp om att hitta något fint tills på fredag då det är utgång som gäller. Också skulle jag och Zoofie träffa våran handledare till projektarbetet imorgon, eller ja, jag har ju inte dirket fått svar från honom om tiden så vi får se hur det blir.


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0