I'll fly away on a trip to your lips

Såklart skulle jag ha svårt att somna igårnatt med. Jag som låg och var så himla utmattad, huvudet var så himla tungt och jag orkade inte hålla ögonen öppen, så gick det ändå inte att somna. Jag bara låg där och blunda, men slocknade aldrig. Efter någon timma så lyckades jag äntligen att somna. Trött var jag i alla fall när jag vaknade imorse, men det fanns ju inte direkt något jag kunde göra åt så jag klädde på mig och gjorde mig klar till skolan.
På bussen in så sitter det en kvinna på säterna snett mitt emot mig och Amanda och spyr. Det var ingen vacker syn ska ni veta. Jag såg alltihop och hörde hur spyan splashades på golvet. Yeah...

Började i alla fall skoldagen med lite Arbetsmiljö och säkerhet då vi redovisade våra frågor vi hade svarat om våran APU plats. Sedan gjorde vi inte så mycket och fick sluta tidigare. Sedan hade vi lunch och jag hade håltimma fram till kvart över 3. Så jag och Zoofie jobbade lite på vårat projektarbete. Zoofie åkte sedan hem och Amanda kom efter att hon hade slutat sin lektion, och vi satt och kollade på en massa söta hundvalpar på datorn och blev helt kär. Vi pratade med en sån där puttinuttig röst, haha.
Sedan skulle hon åka hem och jag hade en timma kvar på min 4 timmars långa håltimma. Nåt så jävulskt trött och hungrig var jag, men fick allt bita ihop. Sedan blev klockan äntligen kvart över 3 och jag änlände till lektionssalen. Min lärare tog närvaro och sedan säger han "Ni som är klar med affischen, grattis till er, ni kan ta bussen och åka hem". Man ba inombords: SHGDSBZFSGAAAAAAAAAAH KUNDE DU INTE HA KLÄCKT UR DIG DET DÄR LITE TIIDIGARE DITT JÄVLA FAAN??!! I wish I had the outbreak, men fick bara ur mig: *Suck*.
Jag har varit klar med den där jävla affischen i flera veckor nu. Ååååh, så det var bara att packa ihop och gå på stan en sväng all by my self och kolla i en timma tills min buss gick hem. Var också tvungen att gå och köpa något att äta på Hemköp eftersom jag var så sjukt hungrig, och jag kunde inte äta direkt jag kom hem, för då var det dags för att köra ett Zumbapass. Ja, de har börjat med Zumba på onsdagar också.

I alla fall så ligger jag i min säng nu och väntar på att mitt hår ska torka. Jag är så sjukt trött också så jag hoppas verkligen att jag ska kunna somna tidigare ikväll. Men jag har en del att göra ikväll, så jag ska ta och sätta igång med det och sedan lägga mig och sova. Vi hörs imorgon!

Affisch-jävel!!!!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0