Tisdag

Haha trodde det var måndag idag, men var ändå tvungen att dubbelkolla och såg då att det var Tisadag redan. Buhu. Snart är ju påsklovet slut ju... Vill inte tillbaka till skolan! Det är farligt för mig att vara ledig en längre tid. Jag släpper allt det jobbiga och sedan när det är dags har jag världens ångest över det. Men snart äre fan sommarlov!!!

Idag ställde jag klockan på halv 8 eftersom jag skulle följa med pappa in till sjukhuset för att hälsa på min nyopererade bror Niklas. Jag hade inte fått en exakt tid av pappa när vi skulle fara, men han sa tidigt och då fick jag ett känn på att det skulle vara vid 8-9. Men låg och snoozade väldigt länge tills mitt larm slutade att låta eller så kanske jag stängde av det?! När klockan var halv 9 fick jag ett sms att vi inte skulle åka fören efter 10 någon gång. Och då tänkte jag att jag kunde sova till 9 i alla fall och sedan kliva upp, men då råkade jag somna till halv 10 istället och fick värsta panik. Jag skulle ju hinna duscha och grejer innan. När klockan var 20 över 10 var jag klar, men hade inte fått något klartecken av pappa än. Så jag sitter och tittar på tv en stund tills han skrev att vi skulle åka.
Jag satt en stund inne hos Niklas en stund och sedan gick jag ner till stan och mötte upp Malin. Vi gick och köpte mjukglass och sedan gick vi in på en smyckesaffär för hon skulle köpa en ring. Sedan gick vi och satte oss på bussen och åkte raka vägen hem till Malin. Var där en stund och sedan gick jag hem och åt.

Just nu ligger jag nere på mitt rum och är hur trött som helst och har ont i kolan. Men ska ta och gå upp nu snart och dricka lite kaffe och äta ballerinakex tillsammans med min momma. Jao det gör jag, för nu hör jag hur de ropar på mig där uppe. Ha det så bra mina fina!

Hahaha en sjuuukt gammal bild på min bror och jag. Sjukt dålig bildkvalle.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Felicia :)

sv: det är bra, vad gör du? :)

2011-04-26 @ 19:14:44
URL: http://feliciahaldens.blogg.se/
Postat av: Felicia :)

sv: det är bra, vad gör du? :)

2011-04-26 @ 19:15:13
URL: http://feliciahaldens.blogg.se/
Postat av: Emelie

frågestund på bloggen sötnos, klicka dig in och ställ en fråga eller två alla frågor är tillåtna, http://emsuballaste.blogg.se/2011/april/fragestund.html#comment puss!

2011-04-26 @ 20:40:12
URL: http://emsuballaste.blogg.se/
Postat av: absoluteelin

ahaja :/ vanligt med en sån operation tyvär.. hoppas man sj slipper! :o

2011-04-26 @ 21:53:48
URL: http://elinsofieulander.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) Nu var det ett tag sedan vi hördes. Har du haft det bra sedan dess? :)

Massa kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-04-27 @ 09:18:24
URL: http://sannalitens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0