I'm in the corner watching you kiss her

Wopsss! Blev inget bloggande igår eftersom jag hade så mycket annat för mig. Började dagen med en fika inne på stan med min momma. Sedan gick vi på stan och kikade. Fick med mig ett par höga jeansshorts hem som jag älskar. Bara en liten detalj som jag ska ändra på med nål och tråd. Hehehe.
Sedan åkte momma hem och Malin kom in till stan. Vi gick och kikade runt lite och sedan gick vi och såg Hur många lingon finns det i världen på bio. Herre gud vilken underbar film. Man hade alla möjliga känslor när man satt där inne och tittade. Man blev glad, rörd, ledsen och alldeles varm. Haha, tårarna och snoret bara rann på mig och Malin. Hahah. Lite hemskt när alla lamporna tändes i slutet. Biosalongen var ju fullsatt...

Vi insåg att vi hade 45 minuter på oss innan bussen skulle gå hem så vi gick in på Sibylla på busstorget och köpte oss en varsin strips. Efter det satte vi oss på bussen och åkte raka vägen hem till mig så jag åt och sedan gick vi upp till Malins mamma för hon skulle hämta något och sedan traskade vi hela vägen hem till hennes pappa för att sjunga lite Singstar och spela lite Guitar Hero, hela kvällen. Tillslut blev klockan mycket och jag gick hem och lade mig och sov.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har bara åkt buss i 3 timmar. Kan säga att jag inte kände min rumpa när jag klev av.
Nu ska jag väl göra söndags-göra, dvs. pluuuuuuuuuuuuuuuugga. huhuhuhuuh vill inte.

In the biosalooooong i väntan på att det ska börja


Godis som tog slut under reklamen. Hihiih


Jag var kreativ på Bylla


Malin var... kreativ!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

min mugg vart snyggare :D

2011-04-03 @ 19:13:08
URL: http://malinjnsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0