Ny sommar design kanske?

Funderar på att göra om lite här i bloggen så det blir lite roligare att klicka sig in här och läsa om mina fantastiskt ointressanta dagar i bloggen. Den designen jag har nu är ju så grå och trist. Har gjort två. En är typ inte klar för jag vet inte riktigt om det är något som jag ska ändra. Och den andra blev väl hyffsad. Men vet ändå inte riktigt hur jag ska göra, därför låter jag det gå över till er så slipper jag sitta och fundera tills vintern är här igen (ja det finns risk för det). Ni säger vad ni tycker och tänker. Kom med förslag!



Eller den som är halvfärdig:


Hatar det här. Har en sån sjukt dålig fantasi känner jag. Men tror ändå att jag fortsätter med den sista. Fick ändå en liten idé. Mehehe.

Just nu har jag lagt mig och lyssnar på musik. Ska väl ta och sova snart också. Trött tjej! Har inte gjort något speciellt idag heller. Min lillebror kom över en stund idag och sedan gick jag iväg till Malin och satt mest bara med hennes Rubikskub och försökte lösa den. Slutade hela tiden med att jag gav upp och gav den till Malin som löser den hur enkelt som helst. Sedan får jag tillbaka den och jag tänker "okej, alltså, hur svårt kan det vara? jag försöker igen!" och sedan efter att jag har suttit där med den där ett tag så ger jag den till Malin igen. Fattar inte ett skit av sånt där.
Sedan gick jag hem till farsgubben min och hälsade på. Vi tittade på Big Brother och sedan gick jag hem.  Ja det var väl ändå allt. Och nu tänkte jag lägga mig och sova faktiskt. Imorgon ska jag till stan fram och tillbaka och äta lite. Frågan är ju vad jag ska ha på mig imorgon. Känns inte som om att jag har med mig någe kläder hit fast jag tryckte ner hela min garderob i väskan. Ja, får väl se imorgon då. Godnatt nu!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: LADY UMBRELLA - 17år & egen företagare

sv. det är flera som säge att den filmen är ett måste, borde kanske ta och se den :)



Vad ska du göra idag då?

2011-04-28 @ 08:06:52
URL: http://ladyumbrella.blogg.se/
Postat av: absoluteelin

jag gillar den sista, den ser proffsig ut! :D miss you <3

2011-04-28 @ 12:40:23
URL: http://elinsofieulander.blogg.se/
Postat av: Felicia :)

sV: okejs :) jag har nyss ätit :)

2011-04-28 @ 15:21:28
URL: http://feliciahaldens.blogg.se/
Postat av: Linn

Ta den sista o ändra inge på den! :D

2011-04-29 @ 08:06:58
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0