Ska vi älska så ska vi älska till Rock'n Roll

Men tjenare!

Just nu befinner jag mig i sal 305 och har Engelska. Vi ska typ bara ha betygssamtal så jag hänger på Facebook och här på bloggen tills det är min tur. Annars har vi inte så mycket annat att göra eftersom jag har gjort klart alla de andra engelska uppgifterna, förutom ett prov som vi hade när jag låg inne och opererades. Men det ska jag göra veckan efter lovet. Har hört att det var enkelt, så vi får väl hoppas på det. Är ju inte världsbäst på engelska heller.
Efter engelskan har vi historia och sedan går jag och gör helg! I helgen ska jag börja skriva på min dumma artikel som ska in på torsdag och sedan ska jag bara sitta och nörda Sims. Har tyvärr inte 3an, men jag nöjer mig så gott och väl med 2an. Har fått lånat Amandas Nattliv nu också eftersom mitt är helt spårlöst försvunnen. Hade till och med han som har gjort spelens autograf på den som min moster hade fixat. Den kanske ligger ute i garaget bland mina grejer eller om den har fått fötter och sprungit sin väg. Eller så kanske det är någon som tycker att de behöver den bättre än mig. Vad vet jag?!

Idag mår jag prima och är inte sådär överdrivet trött. Däckade i sängen halv 11 igår och sov till 7 någon gång för då var Andreas i farten och lekte inne på sitt rum innan han skulle åka till sin skola.
Men jag klev upp strax innan halv 8 för att tvätta håret och sedan vid kvart i 9 gick jag iväg till bussen.
Klockan 10 började min mattelektion. Är ÄNTLIGEN klar med Volymenheter - Thank God! Så nu ska jag börja på gradenheter och vinklar under påsklovet, för det lovade jag min lärare.

Men nu blev det ett långt och tråkigt inlägg här. Så ska ta och avsluta innan ni bläddrar vidare, men det kanske ni redan har gjort? Who knows!

Ha det så bra gullon! ♥

Saknar mina långa naglar. Dessa hade jag hela förra sommaren:


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

fan du påminde mig om att jag måste börja på skolarbete jag med.. haha <3

2011-04-15 @ 13:50:18
URL: http://malinjnsson.blogg.se/
Postat av: Louise

allt bra idag? :)

2011-04-15 @ 14:35:40
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej, nice :) Händer det något kul ikväll då? Fredag och allt? :)



Kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-04-15 @ 15:35:54
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Louise

härligt :) jo de e bra med mig me :)



händer i helgen då? :)

2011-04-15 @ 16:03:13
URL: http://sepenteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0