Kan inte sova

Ligger nerbäddad och kan inte sova. Jag är nästan rädd för att somna för jag drömde så hemska mardrömmar i går natt två gånger efter varandra. Jag hatar verkligen att drömma mardrömmar och det gör jag väldigt ofta och det har jag alltid gjort sedan jag var liten.
Jag kommer ihåg mina jävla mardrömmar jag alltid hade förut om att det skulle börja brinna och att det skulle komma lava. Sedan drömde jag om att det fanns dinousarier, att det var en demon jag inte kunde se som ville döda mig, att det var varulvar under sängen som försökte dra under mig, man ser något hemskt som ögon eller något och man bara vill skrika men det går inte och när man måste springa och det verkligen inte går att springa.
Jag drömmer till och med om saker som jag  har sett som tillexempel bilder, filmer och jag har även mardrömmar om mamma.

Jag önskar att en vacker dag så kommer dessa drömmar att försvinna och slippa göra mig orolig under nätterna när jag ska sova eller vaknar och ligger är alldeles rädd och vågar inte somna om.
Jag har haft drömfångare men de hjälper inte mig faktiskt. Suck...

Nåja, jag ska försöka sova igen. Jag vill inte se ut som en fågelskrämma imorgon på skolan. Ha det bra och sov så gott! ♥




Dagens låt: Secondhand Serenade - Supposed


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0