090611

- Vad heter du då, flicka lilla?
 - arin. - Men K:t då?
- Jo tack, lite grann.


Hahaha, jag har en jätte bra humor jag :'D
--
Urtrist väder ute idag. Hoppas så himla mycket att solen skiner riktigt starkt imorgon.
Idag var det skol IF dagen och det var riktigt blött och kallt. Självklart hann jag inte tänka så mycket imorse när jag var tvungen att springa iväg till bussen att vi kommer att vara ute i blött gräs. Så jag tar mina ballerina skor som jag även ska ha på skolavslutningen. Jätte bra Jessica! Var redan blöt innan vi ens hade börjat på skolan. Sen var det fotboll på skolan, lärarna mot Niorna. Niorna vann såklart!
Efter skolan åkte nästan hela klassen hem till Anna för vi skulle pynta våran traktor vagn vi ska åka till skolan i imorgon. Den kommer att bli den bästa av dom alla :). Även då var vi tvungen att gå i den blöta skogen och fixa lite björk. Så en riktig förkylning sitter jag bara och väntar på. När jag tog av mig strumporna efter jag kommit hem vart jag nästan lite rädd. Mina tår var alldeles vita så jag ställde mig och sköljde varmvatten på dom.


Maria och Sara. Dom absolut bästa lärarna som finns och jag kan riktigt se er när vi kommer på vårat flak och sjunger imorgon. Usch, vad jag kommer att gråta imorgon.

Ska snart ställa mig i duschen och fixa lite inför imorgon. Sista dagen, det känns så overkligt. Visst, det kommer att bli jätte skönt att sluta skolan men jag kommer att sakna allt!


Hare! ♥
/ Jessica

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: V I O L E T

Söt bild, vad unga dina lärare ser ut! :)

2009-06-11 @ 22:05:52
URL: http://violeet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0