090605

Det var riktigt skönt att komma tillbaka till skolan och skratta med mina kompisar jag saknat som bara den. Det kändes som som att jag inte hade skrattat på en månad och allt jag samlat ihop brast ut idag när vi var hos skolsyster och flamsade då som vanligt. Jag kunde inte ens prata.. Hahaha. Nu är det bara en vecka kvar tills vi går ut nian. Det är deprimerande eftersom jag har aldrig trivts så bra på någon annan skola än på Backens. Så himla mycket underbara kompisar som finns för en och som ställer upp i vått och tort. Men vi ska hålla ihop även fast vi alla kommer att gå på olika skolor.. Right?

Idag har det varit slappt. Började med teknik och vi skulle köra med våra pappersbilar vi byggt där. Min var dock inte klar så jag fick låna Dianas bil och tävla med den men tyvärr vann vi inte, utan det var Ville som fick vinnarplatsen :). Efter 3 körningar var det dags för mig att göra ett matteprov som gick hur bra som helst, gick sen upp på bilden som jag egentligen hade. William skulle även redovisa någonting inom No. Riktigt duktig är han. Sista timman hade vi svensk engelska och vi skulle bara göra nå diagram och sen fick vi sluta.


Amanda, den duktiga analundersköterskan. :>
Hahaha, ni kanske märker hur flamsig vi är!? Det är ju nästan så att skolsyster får köra ut oss. Haha, nej men hon kommer sakna oss.

Hörs sen. ♥
/ Jessica

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: amanda

hahahaha! " nu är det dags för din anal undersökning 8D"

2009-06-05 @ 17:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0